Ανοιξιάτικες λεπτομέρειες



Νιώθετε το ελπιδοφόρο μήνυμα της Άνοιξης στον αέρα; Αυτό που σας λέει πως μαζί με τον καιρό που καλυτερεύει, θα καλυτερεύσει και η φετινή χρονιά; Πως όλα θα ξανανθίσουν από την αρχή και θα σκορπίσουν την ομορφιά τους;



Μέσα στο σπίτι μας πάντως όλα αρχίζουν να αλλάζουν χρώμα και ύφος. Αν και κάποιες δύσκολες καταστάσεις που μας ταλαιπωρούν παραμένουν, άρχισα σιγά σιγά να αλλάζω το decor και να μπαίνω σε πιο ανάλαφρη διάθεση μπας και διορθωθεί το πράγμα!



Μου αρέσει να βάζω ροζ πινελιές αυτή την εποχή, είναι για μένα πιο ανοιξιάτικο από το κόκκινο ή το πορτοκαλί που βλέπεις συχνά στις βιτρίνες το Πάσχα. Πάνω στο τζάκι άλλαξε πάλι το καδράκι με ένα ανοιξιάτικο printable, κράτησα όμως τον δίσκο από το Decomagia με λίγα γλαστράκια και ένα μπουκέτο ροζ παιόνιες.



Τα χειμωνιάτικα μαξιλάρια πήραν κι αυτά το δρόμο τους για το πατάρι και στη θέση τους έβαλα πιο λουλουδάτα με τις δημιουργίες της ταλαντούχας craftberry bush.



Το Νεραϊδάκι έχει προοδεύσει πολύ στην ανάγνωση. Αυτό που μας βοήθησε πολύ ήταν οι επισκέψεις στην βιβλιοθήκη. Αυτή την εποχή βρήκαμε και κάποια πασχαλινά βιβλία, οπότε πέσανε με τα μούτρα στη μελέτη.



Φυσικά όταν λέω μελέτη εννοώ κυρίως τέτοιου είδους αναγνώσματα, γιατί όσο ο καιρός ανοίγει, τόσο πιο δύσκολο είναι να τους κάνω να συγκεντρωθούν. Είναι πολύ νωρίς για να αρχίσω να μετράω μέρες για το καλοκαίρι?







Πάνω στο τραπέζι, μερικά κλαδιά λεύκας ζεσταίνουν τον χώρο, μαζί με το θερμοκήπιο μου, που άρχισε σταδιακά να γεμίζει λουλούδια. Συγχωρήστε με για το κοντινό στο λουλούδι, το ξέρω είναι λίγο κλισέ την άνοιξη όπως τα μελομακάρονα τα Χριστούγεννα αλλά δεν μπορούσα να αντισταθώ σ' αυτή τη νεραγκούλα!



Τα πασχαλινά δεν τα έχω βγάλει ακόμα, εκτός από αυτό το λαγουδάκι. Για καλή μου τύχη κάποιος προσποιήθηκε ότι ο λαγός του δάγκωσε το χέρι και από τότε το μωρό τον φοβάται και τον έχει αφήσει ήσυχο!
Θα επανέλθω, ελπίζω με πιο πασχαλινές δημιουργίες!

Ετικέτες